Om oss - Litt om hva vi vil

Om oss

Vi er folk fra hele landet som har sett oss lei på dagens globalistiske politikere og vi har bestemt oss til å prøve å gjøre noe for å påvirke helheten i det politiske landskap. 

Vi håper mange får sansen for oss og det vi vil.. :du finner mer på siden "Programmet vårt", selv om ikke alt er spesifisert der. Vi kommer med flere utfyllende opplysninger om punktene etter hvert!

Vi har valgt å jobbe digitalt og det har fungert veldig godt. Det kreves litt disiplin, god saksliste og en god møteleder. Det skrives referater og vi skal legge disse ut fortløpende for våre medlemmer. 


For å bli medlem må du gå til den gule "linken" nederst på forsiden. Der står det også priser. Eller du kan gå rett inn på "Medlemsområde" på menyen. Der må du registrere deg og sende inn din forespøsel o å få bli medlem. Du får svar om innbetaling av kontingent som for tiden er svært rimelig: kr. 200,- for vanlige folk og kr. 75,- for pensjonister. Dette gjelder for de første 100 medlemmene. Prisene kan stige etter 100 medlemmer nådd. Når du har betalt blir du godkjent og siden "Medlemsområde" blir åpnet for deg...PS Husk passordet du bruker,,,

Vi må få rustet opp og forbedret veiene våre overalt....

Vi har styremedlemmer fra nesten alle regioner i Norge. Styremedlemmene er fra Tromsø, Trondheim, Bergen, Rogaland, Tretten, Drammen og Oslo..

Vi er stadig på utkikk etter flere som ønsker å delta i styret og sender derfor ut invitasjoner til store Facebookgrupper som ligger innenfor vår målsetting fastsatt av programmet vårt. Vi tilbyr styreplass i bytte mot hjelp til å etablere oss.  Håper mange griper muligheten til å bli med.....


Vi ønsker ikke vindkraft hverken til lands eller på havet

Vårt mål er Stortingsvalget 2021. 

Vi må prøve å komme i posisjon med en eller flere på stortinget så vi kan tale globalisten midt i mot. Til dette trenger vi hjelp!! 

Vi trenger 5000 fysiske underskrifter (kan altså ikke gjøres digitalt) for å bli registrert i Partiregisteret i Brønnøysund. Først når vi er registrert der kan vi delta i valg. Uderskriftene må samles inn på 365 dager... fra 1. til siste underskrift... og det er en timelimit før valgtet også....

Hjelp oss og vi skal gjøre hva vi makter for at folket skal bli hørt. 

Og vi krever en del administrative endringer av det politisk etablerte Norge...