©All rights reserved PFF

Eldrepolitikk og sykehus

30.04.2020

Dette punktet gjelder trivsel for de som trenger en plass for klare hverdagen i alderdommen. Vi ønsker å gi noe tilbake til menneskene som oppdro og matet oss og bygde vår velferd. Et gamlehjem må være nettopp det: Et hjem!! En plass med trivsel og trygghet, et sted en hører til.

Vi ønsker derfor at alle sykehjem må styrke rutinene slik at middagstid blir kl 15.00 og ikke tidligere. Det finnes nesten ingen som har middagsmat tidligere i dagens samfunn på nær som noen få grupper.

Vi vil også ha slutt på utsetting av matlagingen ved de fleste alders- og gamlehjemmene. Våre foreldre skal slippe å spise dårlig tilberedt halvoppvarmet mat. Mat skal lages med kjærlighet og respekt for sluttbrukeren og kokken skal være stolt av å sette den på bordet. Vi ønsker derfor matlagingen tilbake til institusjonene og det skal ikke være institusjonsmat, men god hjemmelaget mat alle kan spise.

Vi ser også med gru på nedleggelse av lokalsykehus i Norge. Vi tror ikke politikerne i Oslo helt forstår de store avstandene som folk opplever på vei til sykehus for å få hjelp. Derfor vil ikke vi legge ned lokale sykehus i distriktene, men heller styrke de som fødestuer og øyeblikkelig hjelp osv.

Vår fb-side:https://www.facebook.com/partietforfolk