©All rights reserved PFF

Vi ser du kommenterer, men bryr du deg?? 

28.04.2020

Forfattet av Kjell.O Håsæther

Les om oss, lik oss og hjelp oss!

Vi ser du har kommentert et av våre innlegg. Du får ta deg en tur innom Partiet for folk å se om dette er noe for deg. Noe du kan støtte! Last gjerne ned underskriftsskjema (nederst til høyre på denne linken) - Signer og send det til oss. Få gjerne venner og bekjente til å skrive på også. så får vi se da, 

Vi vil ta vare på Norge og Norske folk. Alle folk som bor i Norge; helt lovlig) først!  Blir det noe til overs så skal vi selvsagt ikke være egoistiske, Men å strø om oss med milliarder til tullete prosjekter og bistand i 120 land blir det slutt på; Inntil eldreomsorgen er bedre enn akseptabel! Helsekøene er borte! Bompenger og bypakker ikke lenger finnes i Norge! Skoleverket har fått et stort løft! med større fokus på yrkesfag. 

Og det samme gjelder for nasjonal sikkerhet, politiet, rettsvesenet, fengslene og at eldre og sykehjem får oppgraderte kjøkken og matservering og økt betjening for bedre velvære for brukerne.

Om du gir oss din signatur betyr ikke det nødvendigvis at du vil støtte oss politisk, men vi håper jo på akkurat det da! Din signatur er et utrykk for at vi kan få registrert vårt parti og kan jobbe for et bedre NORGE for alle!


Et Norge utenfor EU

Forfattet av Hans J. Langseth

La oss forenes, og sammen løfte opp landet vårt, tilbake til et selvstendig rike.
Alt for lenge har dette landet vært styrt av et uforutsigbart Storting. Et Storting som ikke har jobbet for deg.
Årene 1972 og 1994 valgte folket å si nei til dagens EU, men Stortinget med Regjeringen gikk imot folkets vilje, og innledet en kvasiavtale med EU som på sikt innlemmet Norge, dog uten mulighet for medbestemmelse. Nå må vi igjen stå samlet og få Norge ut av EU. Det vil "Partiet for Folk".

Fra Syd til Nord, Øst til Vest, stemte nordmenn 2 ganger mot medlemskap i EU, dette var folkets vilje, og derfor må det etterleves. Dette er nøyaktig hva "Partiet for Folk" vil levere.

Vi som representerer folket, vil nettopp prioritere det norske folket til beste for deg som individ og vårt kjære land.
Vi vil styrke helsesektoren med yrkesrettede utdanninger for dagens ungdom for, og på den måten styrke lokale sykehus med ytterlige kompetanse og bemanning.

Gjøre gatene våre tryggere med å få opp kompetansen, utøvelsen og effektiviteten innen politi og rettsvesenet.

Å få alle norske barn til en utdanning i verdensklasse, med mer finansiering til hver elev på hver skole.

Vi vil investere i alle daler, daler, hekker, byer, bygder og regioner i landet - transformere infrastruktur, skape nye arbeidsplasser og leverer ny teknologi.

Norge har i dag manglende tilgang på egne skolerte håndverkere, og andre fysiske fag samt et skrikende behov av å bli selvforsørgende på de fleste områder, og at vi selv står for videreforedling av de råvarene som landet gir oss.
Folk som stemte for å bli medlemmer i EU. Folk som stemte for å ikke bli medlemmer.

Så vi vil at du skal vite: "Partiet for Folk" ønsker å danne en regjeringen og vil arbeide døgnet rundt for å tilbakebetale tilliten du gir oss.
Løfte opp og utvikle landet i samarbeid til det beste for landet vårt. Det er oppdraget til "Partiet for Folk". La oss bygge en lysere fremtid sammen.

Finner du oss interessant? Meld deg inn da vel!! Bare å klikke knappen over !!

Vår fb-side:https://www.facebook.com/partietforfolk